Σαλάτα με Φαγόπυρο και Ωμό Παντζάρι
Υλικά
Οδηγίες
Βάζουμε το φαγόπυρο σε κατσαρολάκι με νερό, ώστε να το σκεπάζει.
Βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά, στο 7, μέχρι να φουσκώσει και να μαλακώσει.
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από τις φράουλες.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί η σαλάτα μας.
Σερβίρουμε σε μπολ και γαρνίρουμε με τις φράουλες.
Σημειώσεις
- Αυτή η σαλάτα είναι δυναμίτης βιταμινών και αντιοξειδωτικών. 'Οταν νιώθετε λίγο αδύναμοι, απολαύστε τη και θα σας δώσει την ενέργεια που σας λείπει. Θα σας φτιάξει και τη διάθεση με τα υπέροχα χρώματά της.
- Προσθέστε ξηρούς καρπούς και βάλτε τη δική σας πινελιά. Προτιμήστε αυτή τη σαλάτα στο Κάλεσμα για χορτοφάγους,για ένα μενού Φρουτοφαγία-Αποτοξίνωση ή πρωτοτυπήστε την Καθαρά Δευτέρα.

