Σαλάτα με Φαγόπυρο και Ωμό Παντζάρι

pinit
Δυσκολία: Για αρχάριους Χρόνος προετοιμασίας 10 min Χρόνος μαγειρέματος 10 min Συνολικός χρόνος 20 λεπτά. Μερίδες: 4

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το φαγόπυρο σε κατσαρολάκι με νερό, ώστε να το σκεπάζει.

    Βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά, στο 7, μέχρι να φουσκώσει και να μαλακώσει. 

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από τις φράουλες.

  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί η σαλάτα μας.

    Σερβίρουμε σε μπολ και γαρνίρουμε με τις φράουλες.

Σημειώσεις

  • Αυτή η σαλάτα είναι δυναμίτης βιταμινών και αντιοξειδωτικών. 'Οταν νιώθετε λίγο αδύναμοι, απολαύστε τη και θα σας δώσει την ενέργεια που σας λείπει. Θα σας φτιάξει και τη διάθεση με τα υπέροχα χρώματά της.
  • Προσθέστε ξηρούς καρπούς και βάλτε τη δική σας πινελιά. Προτιμήστε αυτή τη σαλάτα στο Κάλεσμα για χορτοφάγους,για ένα μενού Φρουτοφαγία-Αποτοξίνωση ή πρωτοτυπήστε την Καθαρά Δευτέρα.

Εκτελέσατε την συνταγή ;

Tag @cookyourchoice on Instagram, hashtag  #cookyourchoice 

Χριστίνα Κόρδα

Χριστίνα

Προτάσεις μαγειρικής και διατροφής για όλους!
Kids cooking workshops!

Αφήστε μια απάντηση