

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, στον αέρα.
Σε λεπτό ταψί του φούρνου βάζουμε αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, προσθέτουμε πάπρικα και ρίγανη και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε περίπου μια κουταλιά της σούπας και απλώνουμε στο ταψάκι μας, σε απόσταση, 4 βουναλάκια τυριού.
Τα βάζουμε στον ζεστό φούρνο και τα ψήνουμε, μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει επίπεδο.
Σε αυτό το σημείο, πλένουμε, κόβουμε τα λαχανικά για τη σαλάτα και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα της σαλάτας, ρίχνοντας όλα τα υλικά μέσα σε ένα μούλτι, σε ποτήρι ανακατεύοντας με το χτυπητήρι του φραπέ ή απλά σε ένα μπολάκι, αναμειγνύοντας τα υλικά με πιρούνι, όπως την ομελέτα.
Εν τω μεταξύ, τα τυράκια μας θα είναι σχεδόν έτοιμα.
Πρέπει, λοιπόν, να ετοιμάσουμε τα μπολ που θα τα υποδεχτούν. Παίρνουμε 4 μπολ ίδια μεταξύ τους και τα γυρνάμε ανάποδα πάνω στον πάγκο.
Όταν τα τυράκια είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε 1-2 λεπτά να σταθούν, ώστε να μπορούμε να τα πιάσουμε και να μην ανοίξουν.
Στη συνέχεια, ένα ένα, τα μεταφέρουμε πάνω στην επιφάνεια των μπολ.
Τα αφήνουμε εκεί, μέχρι να κρυώσουν τελείως, ώστε να πάρουν το σχήμα.
Στη συνέχεια, ξεφορμάρουμε προσεκτικά.
Προσθέτουμε τη σάλτσα που φτιάξαμε στο μπολ με τη σαλάτα, ανακατεύουμε και γεμίζουμε με αυτήν τα καλαθάκια. Γαρνίρουμε με λίγη παρμεζάνα.
Προτείνω αυτή τη συνταγή για το μενού Γενέθλια ενηλίκων 4-8 άτομα αλλά και για την Πρωτοχρονιά, γιατί είναι πολύ εντυπωσιακή ειδικά σε μπουφέ!